​Om os

Køkken, bad og garderobe direkte fra fabrik

VHM Skabe satser lokalt med salg til private og produktion af skabe i eget snedkeri.

Siden 1988 har VHM Skabe produceret køkken-, bad- og garderobeskabe i eget snedkeri, mest til byggefirmaer rundt om i landet. Nu satses der i høj grad lokalt, idet firmaet siden starten af året har fulgt en ny kurs – direkte salg fra fabrik til private.

Vi har tunet virksomheden til det nye koncept, etableret showroom på fabrikken, gearet vores hjemmeside op med gode tilbud, der løbende opdateres og fornyes, og startet en annoncekampagne rettet mod lokalområdet, fortæller indehaveren Karsten Søndergaard og tilføjer: - Direkte salg fra fabrik kommer kunderne til gode form af konkurrencedygtige priser. 

En god ambassadør

​Det er vigtigt for Karsten Søndergaard at sælge et godt projekt til den enkelte kunde. Han forklarer: - Vores mål er, at kunden skal blive en god ambassadør for os ved at tale pænt om VHM Skabe efter købet. Derfor bruger vi al den tid, der skal til, for at finde en rigtige løsning til kunden. Det er ofte en stor beslutning for kunden, så vi tager det stille og roligt, indtil alt er afklaret og på plads.

VHM Skabe har et stort standardsortiment af låger, omkring 50 forskellige, men er eget fleksibel i forhold til kundens ønsker. Om det så er Ferrarirøde låger til badeværelset, klarer man det. Skabene producerer man selv og gerne specialmål.

- Der er praktisk taget ingen begrænsning for, hvad vi kan levere, påpeger Karsten Søndergaard og betoner, at kernen i hans forretning altid har været kvalitet, der holder. Også om 15-20 år. Og så leverer man hurtigt og til aftalt tid.​

Firmanavn & CVR​

VHM SKABE ApS. SKØRPING NORD

CVR: 11555608

Find os

Skørping Nord 2

9520 Skørping

Kontakt os

Telefon: 98 39 21 30

E-mail: vhmskabe@mail.dk